Wat kan ik voor je doen?

Cocochino levert tekst en vertelt verhalen.

Of je nu teksten nodig hebt voor een website, nieuwsbrief, persbericht, blog,  rapport, social media. Jij zoekt tekst, ik lever tekst. Jij wil je boodschap overbrengen, ik ga het voor je vertellen. Zo simpel is het. Dat kan in het Nederlands, maar ook in het Engels.

Tekstschrijven
Schrijven en vertellen, dat is de kern van wat ik doe. Op basis van een briefing en/of input, of door het afnemen van een interview, schrijf ik voor jou passende teksten in de gewenste toon, voor het gewenste publiek en voor het gewenste medium.

Redigeren
Heb je zelf een tekst, maar twijfel je of het wel helemaal goed loopt en leesbaar is? Komt over wat je wil zeggen en staan alle d-tjes en t-tjes wel goed? Ik kijk je tekst graag voor je na en past deze aan waar nodig.

Communicatie
Wil je advies over hoe jij jouw klanten kunt bereiken, wat jouw boodschap precies is en hoe je die het beste overbrengt? Dan kan ik je daarbij helpen en als je wilt, de (eventueel gedeeltelijke) uitvoering verzorgen.

Social media
Ik kan je helpen bij het opzetten en beheren van jouw social media. Welke media zijn voor jouw onderneming geschikt en op welke wijze kun je deze het beste inzetten? Ik zet jouw social media op en beheer deze vervolgens namens jouw onderneming. Uiteraard in de tone of voice die bij jouw onderneming past. We bepalen samen de content en maken duidelijke afspraken over wie wat doet. Op de tarievenpagina kun je iets meer over het Social media pakket pakket lezen.

Dit is een indicatie van de mogelijkheden die ik biedt. Voor de tarieven verwijs ik je naar deze pagina.

Heb je vragen of wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat dan een bericht voor mij achter via de contactpagina. Dan drinken we snel een kopje koffie.